csütörtök

Hogyan hasonlítsd össze a noni termékeket. 13.rész

ÍZESÍTÉS

Rendelkeznek-e olyan ízesítő anyagokkal, melyek szinergikusan (egymás hatását erősítve) hatnak a nonival?

A legtöbb cég inkább csak a termék ízével foglalkozik, mint a valódi előnyök biztosításával. A noni gyümölcsnek erőteljes, néha kesernyés íze van, melyet a fogyasztók leginkább szóvá tesznek, ezért ízesítő anyagokat adnak hozzá, hogy édesre változtassák a kesernyés ízt.

Egyes cégek olyan messze mennek ezeknek az ízesítő anyagoknak a hozzáadásával, hogy a noni annyira felhígul, hogy a végeredmény egy olyan ital, melynek szinte semmilyen hatása nincs.

Tanulmányozza alaposan a címkén feltüntetett mesterséges ízesítőket, és gondolja át milyen egészségügyi hatásuk lehet.

Ha az italnak nincs olyan íze, mint a noninak, lehet, hogy nem sok noni van benne.

A Tahitian Noni International saját kizárólagos ízesítő-keverékét adagolja a püréhez. Természetes áfonya és szőlő lé segítségével alakítja ki a Tahitian Noni juice sajátos ízét és állagát.

Ezzel nem csupán a kellemes ízt adja meg, hanem a noni hatékonyságát is növeli a többi gyümölcs antioxidáns tulajdonságaival.

A Newsweek és a Dateline újságok cikkei szerint a gyümölcsök közül az áfonya az egyik leghatékonyabb antioxidáns forrás.

Az áfonyával, spenóttal és E-vitaminnal kiegészített étrendek közül az áfonyás jobbnak bizonyult a szabad gyökök megkötésében, mint akár a spenót, akár az E-vitamin
(Tufts University Health & Nutrition Letter,March 2001).

A következő rész: "Ajánlják-e a világ vezető noni szakemberei a terméket"

Nincsenek megjegyzések: