hétfő

Hogyan hasonlítsd össze a noni termékeket. 15.rész

MINŐSÉGBIZTOSÍTÁS

Van-e biztonsági és minőségi ellenőrzés?


Valószínűleg nincs. Azért, mert sok cég a noni termékét harmadkézből vásárolt noniból készíti és nem is ismeri az általa árusított lé minőségét.

Sok tesztünk igazolta azt, hogy más cégek valójában nagyon silány minőségű gyümölcsöt használnak. Valójában előfordul, hogy egyes gyümölcsök rothadtak is lehettek.

Ha nincs minőségi garancia a kérdéses termékre vonatkozóan, lépj kapcsolatba a céggel és kérdezd meg milyen a minőség-ellenőrzési rendszerük.

Hasonlítsd össze a termékük footprintjét a TAHITIAN NONI ®Juice footprintjével, ha létezik. Nagy a valószínűsége annak, hogy még csak a közelébe sem érhet a Tahitian Noni International szigorú mércéinek.

A TAHITIAN NONI ®Juice minősége és biztonsága utolérhetetlen. A Tahitian Noni International részt vesz a TAHITIAN NONI ®Juice előállítási folyamatában a kezdettől – a gyümölcs szüretelésétől – a végéig – a termék palackozásáig.

A TNI hatlépcsős minőségbiztosítási rendszere garantálja, hogy TAHITIAN NONI ®Juice a legbiztonságosabb noni termék a piacon.

1 A gyümölcsöt a TNI képzett szüretelői ellenőrzik.
2 A gyümölcsöt minden szigeten a TNI átvevői ellenőrzik.
3 A gyümölcsöt a TNI ellenőrzik, mikor az megérkezik Tahitire.
4 A noni püré minőségét ellenőrzik, hogy megfelel-e a TNI szabványainak.
5 Szigorú szabványok érvényesek az ízesítő gyümölcsökre.
6 A végterméket független laboratóriumok tesztelik, hogy kizárják több, mint 400 féle gyomirtószer és maradványanyag, a sugárzás, a penészgombák és baktériumok jelenlétét, valamint magbizonyosodjanak a megfelelő tápanyagösszetétélről


A minőségellenőrzési folyamat végső tesztje a footprint (lenyomat). A TAHITIAN NONI ®Juice footprint egy tudományos eszköz arra, hogy azonosítsa, bebizonyítsa a TAHITIAN NONI ®Juice minőségét.

A footprint a egyértelműen kimutatja, hogy mennyi és milyen minőségű nonit tartalmaz a versenytárs terméke, vagyis az illető termék minőségére mutat rá.

A footprint lehetővé teszi, hogy egyszerűen vizuálisan is össze lehessen hasonlítani a TAHITIAN NONI ®Juice-t és a versenytárs terméket.

Ha a footprintek nem egyeznek, az azt jelenti, hogy a termék minősége sem azonos a TAHITIAN NONI ®Juice minőségével – ez jelenthet kevesebb vagy gyengébb minőségű nonit, és kevesebb előnyös hatást.

Nincsenek megjegyzések: