hétfő

Hogyan hasonlítsd össze a noni termékeket. 7. rész

A termék pasztörizálva van-e a biztonságunk érdekében?

Meglepően, a legtöbb nincs. Amikor gyümölcsökből és zöldségekből friss levet préselnek, jelen lehetnek káros baktériumok, és részei lehetnek a készterméknek. Az USA-ban gyártott juicek 98%-a pasztörizálva van, hogy megölje a káros baktériumokat.

A mostani veszélyes élelmiszer alapú betegségek kitörése jó része pasztörizálatlan juicek fogyasztására vezethető vissza.

Lévén, hogy néhány Salmonella fertőzés pasztörizálatlan juicehez kapcsolódott, a betegség ellenőrzési és megelőzési központ azt ajánlja a fogyasztóknak, hogy csak olyan juicet vásároljanak, melynek a címkéjén rajta van, hogy “pasztörizálva”, vagy hogy “sűrítményből készült”, hogy csökkentsék a megbetegedés lehetőségét. (Food Chemical News,September 18,2000).

A Nemzeti Tanácsadó Bizottság az élelmiszerek mikrobiológiai kritériumai alapján, és az FDA ajánlásai nyomán, a Tahitian Noni International pasztörizálja a TAHITIAN NONI ®Juice-t, hogy a lehető legbiztonságosabb terméket állítsa elő.

A pasztörizálás biztosítja azt, hogy a juice baktérium és mikroorganizmus mentes legyen, miközben megőrzi azokat az előnyös tulajdonságokat, melyek a TAHITIAN NONI ®Juice-t oly hatékonnyá teszik.

Ha a termék nincs pasztörizálva, van-e figyelmeztető felirat a címkén az FDA ajánlásainak alapján?

Sok pasztörizálatlan termék van forgalomban, melyek megszegik a törvényt, azáltal, hogy nem tüntetik fel a címkén, hogy a termékük nincs pasztörizálva.

Az USA törvényei kötelezővé teszik ezt a feliratot, de sok cég nem veszi figyelembe ezt a törvényt.

A feliratnak így kell kinéznie az FDA ajánlása nyomán: “Figyelem, ez a termék nincs pasztörizálva, és ezért, káros baktériumokat tartalmazhat, melyek veszélyes betegségeket okozhatnak, gyerekeknél, idősebbeknél, és olyanoknál, kiknek legyengült az immunrendszere”.


A következő rész: Látható-e címkén, hogy mennyi noni püré van a termékben

Nincsenek megjegyzések: