hétfő

TAHITIAN NONI® Bioaktív Ital™ újdonságok Július 24-től Magyarországon is kaphatók!!!

Amikor kora tavasszal a TNI világkonferenciájáról elkezdtek érkezni a hírek az ott bejelentett csodálatos fejlesztésekről, fellelkesedtem, azután pedig csak legyintettem, mondván: "az USA-ban bejelentett változások általában egy-másfél év késéssel érkeztek el hozzánk, miért lenne ez épp most másként". 

Szóval erősen kételkedtem abban, hogy a közeljövőben lesz komoly változás a mi régiónkban is, és láss csodát, nem lett igaza kételkedő énemnek. A fejlesztések villámgyorsan elkezdtek megvalósulni nálunk is, csak kapkodtam a fejemet. 

Gyorsan rájöttem, hogy ez most olyan, mintha egy teljesen új cég jött volna létre, teljesen megújult koncepciókkal, oda kell  figyelni ám, de nagyon, mert "a vonat nem vár". Ez nem egy "ígérgetős", hanem egy "megvalósítós" cég, egyszerűen néhány rövid hónap alatt a március elején bevezetett újítások nálunk is teljes egészében bevezetésre kerültek.

Ennek a lépéssorozatnak utólsó lépésére tegnap került sor: a Tahitian Noni®Bioaktív italcsalád útnak indítására a régiónkban. Számtalan előnyt jelentenek ezek az újdonságok, abban, hogy még több emberrel meg tudjuk osztani a természet e csodás ajándékát.

Alább kicsit bővebben is bemutatom ezeket a változésokat.

Csomagolás. 

Az eddig megszokott és jól bevált üveg alapú csomagolás változott meg gyökerestől. Az üveg, mint csomagolóanyag kitűnően bevállt, de néhány tulajdonsága kezdi elavulttá tenni. 

  • Nehéz kezelhetőség (törékeny), ami miatt alaposan körül kell burkolni, hogy el ne törjön a szállítás során.
  • Üresen is elég szép súlyt képvisel. (megmértem, az üveg üresen 600 grammot nyom). 
  • Az újrahasznosítás meglehetősen költséges, emiatt elég nagy környezetterhelés.

Az egyik új csomagolóanyag (mert azonnal kettővel is előállt a TNI), az alumíniumból készült, különleges belső burkolattal ellátott flakon lett, amely gyakorlatilag törhetetlen és sokkal kevesebb helyen elfér, mint az azonos űrtartalmú üveg, üresen viszont alig van súlya. Az újrahasznosítása is sokkal könnyebben megoldható. A flakonok űrtartalma 750 ml. azaz háromnegyed liter, ennek előnyeire később térek ki.

A másik csomagolási mód egy, angolul "Quad" névre keresztelt, téglaalakú 4 literes tároló, egy csappal ellátva, hogy a hűtőbe helyezve kényelmesen tudj italt csapolni. A Quad is különleges belső burkolatot kapott, mint az Al flakon. Ez a burkolat úgy van kialakítva, hogy a folyadék ürülése során folyamatosan zsugorodik és így nem éri levegő a benne lévő TAHITIAN NONI™ Bioaktív Italt, tehát nem fog besűrűsödni. Azokra a családokra, gondoltak azzel a kiszereléssel, ahol többen is fogyasztják ezt a kitűnő italt.

Megjegyzés: azok számára, akik továbbra is ragaszkodnak az üveghez, ez a csomagolás is megmarad.

Kiszerelés űrtartalma

Az új csomagolóanyagoknak köszönhetően akkor sem fizetsz többet literenként, ha csak háromnegyed liter italt vásárolsz. 

Például üveges kiszerelésben egy liter 9.975 Ft., ha ugyanezt két db. félliteres flaskában veszed meg a literenkénti ár 11.750 Ft. 

A Quad-ba csomagolt ital (4 literes doboz),  literenként 9.375 Ft.-ba kerül, ugyanez alupalackban (háromnegyed liter)  9.967 Ft. egy literre vetítve, tehát alig van különbség. 

Nem tudod mi az a "QUAD"? A QUAD titkairól itt olvashatsz

Classic, Extra, Family, Pure - új Tahitian Noni®Bioaktív ital™ nevek

Szoktál pizzériába járni? Emlékszel-e hogy a étlapon miként vannak csoportosítva a pizzák? 

Emlékeztetlek ha megengeded. 

Először azok szerepelnek, melyeken kevesebb és olcsóbb feltétek vannak, később pedig a drágábbak. Mit gondolsz miért van ez így? Megmondom, azért hogy legyen választási lehetőséged, mennyit költesz aznap pizzára.

Hasonló meggondolás vezéralte a TNI-t is, mikor úgy döntött, hogy kibővíti a Tahitian Noni® Bioaktív ital™ választékot. Az osztályozásra az "iridoid" tartalom pontos mérhetősége ad lehetőséget. 

A Tahitian Noni® Bioaktív italokat™ az iridoid tartalmuk teszi kiemelkedővé és utánozhatatlanná.

Hadd mutatom be az új/régi családtagokat:

Original, ez valójában az eddigi Tahitian Noni™ Juice, az "eredeti".  Noni pürét, áfonyát és piros szőlőt tartalmaz. Közepesen igénybevett emberek számára.

Iridoid tartalma 30mg/60ml.

Quad-ban (4 lit) CAS ár 37.500 Ft. (emlékeztetőül ugyanez üvegben 39.900 Ft.)

Alupalackban (750 ml): 1 db 8.000 Ft., 2 db 15.300 Ft., 7.650 Ft./db), 4 db 29.900 Ft., 7.475 Ft./db.  

Extra, teljesen új fejlesztés, a morinda citrifolia (noni) pürén kívül még olajfa levél kivonatot tartalmaz, olyanoknak ajánlott akik nagyon intenzív, stresszes életet élnek. 

Iridoid tartalma kétszerese az Original-nak, 60mg/60ml.

Quad-ban 43.900 Ft., 10.975 Ft./lit),

Alupalackban (750 ml): 1x750 ml (11.200 Ft.), 2x750 ml (21.600 Ft, 10.800 Ft./db), 4x 750 ml (41.800 Ft., 10.450 Ft./db,)
  
Family két ízben, szőlő vagy mangó. Olyanok számára, akik csak fenn szeretnék tartani meglévő állapotukat. Kiemelkedően szerény áron kerül forgalomba.

Iridoid tartalom 15mg/60ml.

Quad-ban (21.500 Ft., 5.375 Ft./lit),

Alupalackban (750 ml): 1x750 ml (5.200 Ft.), 2x750 ml (10.000 Ft., 5.000 Ft./db), 4x750 ml (21.500 Ft., 4.725 Ft./db)

Pure, vagyis tiszta, nem tartalmaz semmilyen ízesítést. A tiszta morinda citrifolia pürén kívül noni levél tea van benne. Azok számára, akik tisztán kívánják fogyasztani, vagy saját gyümölcsel ízesiteni.

Iridoid tartalma a legmagasabb, 72mg/60ml.

1x500 ml (5.700 Ft.), 2x500 ml (11.100 Ft., 5.550 Ft./db), 4x500 ml (21.800 Ft., 5.450 Ft./db)

Ez utóbbi ital egy különleges kiszerelésben is kapható, un. "kóstoltató tasakban", melyek egyenként 15 milliliteresek, tízes csomagban 3.800 Ft.

Megjegyzés: a QV (minősülési pontérték) és a CV (jutalék elszámolási alap) értékeket az árlistán találod, melyet INNEN letölthetsz. Az árak a szállítási költséget nem tartalmazzák.

Ne feledd, ezek nem ígérgetések, ezek már hozzáférhető termékek a mi piacunkon is, sok más egyéb fejlesztéssel együtt.

Gyere, osszuk meg minél több emberrel ezt a titkot, ha kétségeid vannak miként fogj hozzá, jelentkezz, szívesen segítek. Ide írj: noniklub@gmail.com

A sikereidre:

János

skype: zaninjanos










Nincsenek megjegyzések: