csütörtök

Hogyan hasonlítsd össze a noni termékeket 2. rész


Ellenőrzi-e a cég a teljes előállítási folyamatot, vagy az egész egy rejtély a számára?

A legtöbb cég számára ez titok. A szüretelési és begyűjtési folyamat a legkritikusabb szempont a minőségi noni termék előállításához. Ezért alapvetően fontos tudni, hogy hol és milyen körülmények között termett a noni, mikor és hogyan lett leszedve. Hogyan bántak vele és hogy kezelték, és milyen folyamatot alkalmaztak arra, hogy a gyümölcsből juice legyen.

Minden erőt be kell vetni annak érdekében, hogy a legfontosabb előnyős alkotóelemeket megőrizzük, melyek a noni gyümölcsben vannak, és biztosítsuk azt, hogy a fogyasztó a noniban található lehető legnagyobb hatékonyságot kapja.

A legújabb kutatási eredmények a noni gyümölcs feldolgozásával kapcsolatban:

“A noni terápiás alkalmazásai szemlátomást az élő alkotóelemek tárházának köszönhetők. Nyilvánvaló, hogy a gyümölcs minősége és az előállítási folyamat kritikus tényező lehet a termék ereje és ebből eredően a hatékonyságát illetően.” (Alternative Health,Jan.2001,p. 38)

“Mikor a noni megöregszik és túl van az érlelési csúcson elkezdődik az erjedés (önemésztés), akkor különösen könnyen romlik. Azok a gyártók, akik nem alkalmaznak gondos, kitartó és technológiailag fejlett eljárást, általában adalékoláshoz folyamodnak, hogy meggátolják a baktériumok kifejlődését.
Felhasznált módszerként a gyümölcskeverék erjesztését, a gyümölcs fertőtlenítését vagy besugárzását alkalmazzák. Valamennyi ezek a megóvási eljárások közül megsemmisíti a gyümölcs természetes enzimeit.”(Alternative Health, Jan.2001,p. 40)"

Az igazság az, hogy a legtöbb cég a noni juicet harmadkézből vásárolja, olyanoktól akik nem mindig a fogyasztók legjobb érdekeit tartják szem előtt, miközben a gyümölcsöt feldolgozzák.

Mikor a cég harmadkézből vásárol nonit, a noni termék létrehozásának legkritikusabb szempontjai ismeretlenek maradnak előtte. A mi kutatási és laboratóriumi tesztjeink azt mutatták, hogy sok cég lényegében alacsonyabb minőségű gyümölcsöt használ fel a termékeihez.

Sok címke tartalmazza a “Manufactured for” (Előállítva -nak), vagy “Distributed by” (Szállítva) és a cég nevét. Ezt a címkézést használják azokra a termékekre, melyeket egyszerűen egy kereskedőtől rendeltek. Az ilyen fajta termék lehet olcsóbb, mint a TAHITIAN NONI ®Juice, mert a cég szó szerint semmit sem tett azért, hogy biztosítsa a vásárolt noni gyümölcs minőséget és a hatékonyságát.

A Tahitian Noni International ellenőrzi a folyamatot az elejétől a végéig – attól kezdődően, hogy a noni gyümölcsöt leszedik, egészen addig míg az palackozva a fogyasztókhoz nem kerül.

A Tahitian Noni International nyomon tudja követni minden egyes TAHITIAN NONI Juice útját vissza a származási szigetig, a ligetig, ahol termett a gyümölcs. Egy versenytárs sem képes még csak megközelíteni sem a TAHITIAN NONI Juice minőségi mércéit.
A legtöbb termék pedigré véget ér egy járatlan nyersanyag ügynöknél. Más noni termékeknél, a minőség és végtére a hatékonyság is a homályba vész.

A Tahitian Noni International olyan noni gyümölcsöt használ, mely vadon termett és lett leszüretelve. A noni gyümölcs pontosan úgy nő, ahogy azt az Anyatermészet akarja, mindenféle esetleg káros műtrágya és növényvédő szer nélkül.
A noni fa évekig gyarapszik Francia Polinézia szigetein, mely tökéletes feltöltési forrásként szolgál számára. A Francia Polinéziáról származó Morinda citrifolia gyümölcs a legkiválóbb minőségű, és olyan mennyiségben terem, hogy támogatni tudja a TNI működését az elkövetkező években.

A TNI csak olyan nonit használ a TAHITIAN NONI ®Juice előállításához, mely ebben a tökéletes környezetben fejődött és lett begyűjtve. Intenzív képzésen esnek át a szüretelők, és megtanulják, hogy hogyan és mikor kell leszedni a gyümölcsöt, hogyan óvják a fa környezetét, és hogyan óvják a földet. Ez a képzési program folyamatos és minden szüretelőnek, aki a cégünknél van minősülnie kell a noni szedésére
. A következő rész: Porított vagy szárított noni?

Nincsenek megjegyzések: