vasárnap

Hogyan hasonlítsd össze a noni termékeket 10.rész

Tartalmazza-e a termék a noni pép előnyös tulajdonságait?

A legtöbb nem. A pépben lehet néhány előnyös tulajdonság, mely a juiceben nincs meg.

Dr. Solomon a tanulmányaihoz mindig a TAHITIAN NONI ®Juicet használta, olyan juicet, mely noni püréből készült, nem csak a léből.

A footprint összehasonlítások megmutatják, hogy az olyan termékek, melyek azt állítják, hogy 100%-ban tiszta gyümölcslevek, nem tartalmazzák azokat az előnyös összetevőket, melyek a teljes gyümölcsből készült pürében benne vannak.

Továbbá, a noni termékeknél, melyek a címkéjük szerint 100%-ban tiszta juicek, víz lett hozzáadva, és még mindig azt állítják, hogy 100%-ban tiszta juicek.

Még egyszer, az egyedüli módja annak, hogy megtudjuk mennyi nonit használtak fel a termék készítéséhez az, hogy összehasonlítsuk a footprintjét a TAHITIAN NONI ®Juice footprintjével.

A TAHITIAN NONI ®Juice noni püréből készült a maximális hatékonyság érdekében. A Tahitian Noni Internationlnak nincs szüksége arra, hogy mesterséges sűrítőanyagokat adalékoljon, a természetes noni pép teszi gazdaggá és sűrűvé a juicet.

A noni gyümölcsből a pürét a Tahitian Noni ®Juice előállításához közvetlenül abból a gyümölcsből készítik, melyet éppen leszüreteltek, hogy megőrizzék a tápláló tulajdonságait.

Ez a püré John és Stephen sajátságos módszerével készül, folyamatos ellenőrzés mellett különleges konténerekben szállítják, hogy megóvják minden szennyeződéstől.

A következő rész: Miről árulkodik a cukortartalom

Nincsenek megjegyzések: