szombat

Hogyan hasonlítsd össze a noni termékeket. 14. rész


Ajánlják-e a világ vezető noni szakértői ezt a terméket?

A legtöbb cég Dr.Ralph Heinicke írásait, idézi ismertető anyagaiban. Azt azonban nem említik, hogy Dr. Heinicke ajánlásai csak a Tahitian Noni juice-ra vonatkoznak.

Az összes többi cég tulajdonképpen a Tahitian Noni International tudósainak eredményeit használja fel.

Doktor Heinicke, Dr.Anne Hirazumi Kim, és a világ vezető noniszakértői megegyeznek abban, hogy semmi sem hasonlítható össze az TAHITIAN NONI ®Juice-al!

A TAHITIAN NONI ®Juice-ről, Dr.Hirazumi Kim ennyit mondott: “Büszke vagyok, hogy a Tahitian Noni Internationallal dolgozhatok, mert ugyanaz a célunk és arra vágyunk hogy sokak egésszségi állapotán javítsunk a noni gyümölcs segítségével.

A TAHITIAN NONI ™ International noni termékei a legnagyobb gondossággal készülnek, biztosítván a legjobb minőségű terméket a piacon.”

Dr.Heinicke: “A Tahitian Noni International az első cég, mely Morinda citrifolia levet hozott a piacra, és most is vezető a kututás és fejlesztés területén.

A TNI egyedi feldolgozási módszere az egész gyümölcsöt felhasználja, és biztosítja azt, hogy a Morinda citrifolia valamennyi egészségre gyakorolt hatása benne legyen maradjon a termékben.

A Tahitian Noni International által készített TAHITIAN NONI ®Juice az egyetlen Morinda citrifolia lé, melyet ajánlok, és jóváhagyok.”

A következő rész: "A lényeg - összefoglaló"

Nincsenek megjegyzések: