hétfő

Hét tipp arra, hogyan vegyük rá gyerekeinket a noni fogyasztására

- Legyen a Noni a napi rutin része. Vezessen be egyfajta rendszert a gyerekek Noni szedésére! A legjobb az, ha minden nap ugyanakkor kell bevenniük. Most szánjon arra egy percet, mikor is legyen ez az időpont. Írja le a választ.
- A Noni legyen az első gondolata. Tanulja meg, hogy ez legyen az első dolog, ami után nyúl, ha beteg valaki, vagy elsősegélyre van szükség.
- Engedje, hogy saját bőrükön tapasztalják a Noni erejét! Mondja el nekik amikor látja a változást, amit okoz.
- Ne erőltesse! Ha a gyerek elutasítja, próbálkozzon máskor!
- Engedje, hogy a gyerek válasszon. Az én gyerekeimnek mindig van választási lehetőségük. Elmondom nekik az előnyeit, és hogy miért gondolom, hogy a Noni jó választás lenne, de végül ők mondják ki az utolsó szót. Attól, hogy tudjuk, mi a jó nekik, néha még hagyni kell őket dönteni.
- Határozza meg a gyerek korához leginkább illő adagolást. Az én gyermekeim is egyedülállóak. Van amelyik gyógyszerként kapja a Nonit, vagy cseppentőből, mint valami orrcseppet, vagy kanállal. A többiek csak úgy isszák, mint a gyümölcslevet. Joshua egyenesen az üvegből issza, és ha tehetné, akár az egészet benyakalná.
- Hadd tanuljanak a jó példából. Általában, ha a gyerek látja, hogyan veszi be a szülő nap mint nap, és hallja, amikor a jótékony hatásáról mesélünk, magától is ki akarja majd próbálni.
Részlet "A gyerekeknek noni kell" c. könyvből szerzők: Emily Freeman és Isa Navarre

Nincsenek megjegyzések: