szerda

Hogyan hasonlítsd össze a noni termékeket 16.rész

A LÉNYEG

A legfontosabb az , hogy egyéb noni termékeknél soha sem tudhatod, hogy mit vettél. A Tahitian Noni International alkotta meg a minőség-ellenőrzés módszerét, és folyamatosan ellenőrzi a feldolgozási eljárást.

A TAHITIAN NONI ®Juice footprint egy megismételhető bizonyítéka annak, hogy a Tahitian Noni International teremtette meg a legjobb, legteljesebb, legellenőrizettebb előállítási folyamatot a piacon.

Ez az eljárás megőrzi a gyümölcs jótékony tulajdonságait, és garantálja, hogy minden rendeléskor ugyanazt a magas és állandó minőségű terméket kapod.

Szerencsét próbálhatsz más márkákkal is, vagy minden alkalommal a legjobbat TAHITIAN NONI ®Juice-t veszed.


FOOTPRINT ÖSSZEHASONLÍTÁSOK (MAJDNEM AZ, DE MÉGSEM)

A TAHITIAN NONI ®Juice footprintje egyszerű vizuális összehasonlítást tesz lehetővé a TAHITIAN NONI ®Juice és versenytársai között.

A több száz versenyző termék közül, melyek a TAHITIAN NONI ®Juice bevezetése óta megjelentek a piacon, egy sem akadt, mely akár csak megközelítené annak a minőségét, tisztaságát, eredetiségét. Még akkor sem, ha a versenytárs terméke közel tud jönni, még az sem az igazi.

Képzeld el a DNS láncodat. Gondolj arra, hogy az hogyan diktálja a tested felépítését, a szemed színétől az újaid hosszáig. Az a DNS lánc, mely 64%-ban egyezik a tiéddel, egy békát eredményez. A TAHITIAN NONI ®Juice footprint olyan, mint a DNS-ed térképe.

A hasonlóság nem elég.

A footprint-ben az egyes csúcsok a TAHITIAN NONI ®Juice-ben természetesen előforduló összetevőket képviselik. A Tahitian Noni International laboratóriuma fordított fázisú, folyadékkromatográfiás (“reversed phase high performance liquid chromatography HPLC)” végzett elemzést használ, ezeknek az összetevőknek a mérésére és azonosítására.

Megalapozott kémiai eljárás és protokoll (jegyzőkönyv) biztosítják, hogy minden elemzés egyforma és fair legyen.


Minden csúcs egy meghatározott vegyi összetevő. Nem a juice összetevője, hanem sokkal kisebb, alapösszetevőkről van szó, mint pl. C-vitamin, antioxidánsok stb.

A Tahitian Noni International soha sem fedi fel a footprint komponenseit, ezek egyediek, és mindig titkosan és üzleti titkot képviselnek. A footprint jelentősége az összehasonlításban van.

A versenytársak noni termékeinek footprintjei sokkal kevesebb kulcsfontosságú alapösszetevőt mutatnak, mint amennyi a TAHITIAN NONI ®Juice-ban van.

Nézd meg magad is a footprinteket – semmi sem hasonítható össze az eredeti TAHITIAN NONI ®Juice.-val.

Nincsenek megjegyzések: