szombat

Csodás gyógyerejű gyümölcs? 2.rész

(Részlet Dr Neil Solomon A noni fenomén c. könyvéből)


Ami puszta kíváncsiságnak indult, az hamarosan egy 3 éves tanulmánnyá fejlődött, bevonva több mint 10.000 klinikai Tahiti Noni Juice fogyasztó esetét, melyet több, mint 50 orvos felügyelt.


A végkövetkeztetés: miután minden adatot összegyűjtöttek és táblázatba foglaltak: Az orvosok szerint, akik figyelemmel kísérték a vizsgálat alanyait, akiknek több mint 18 nagyobb orvosi problémájuk, ill. betegségük volt:

"A noni a használók nagy többségének (78%) segít a legtöbb betegség kezelésében.
A noni általában gyorsan kifejti a hatását, a legtöbb ember napokon, vagy heteken belül észleli az eredményt.
A noni méreganyag és mellékhatás mentes, ha van is egy kicsi mellékhatás, az tökéletesen visszafordítható.
A noni összhangban dolgozik más táplálék kiegészítőkkel, és gyógyszerekkel.
A noni valószínűleg segít megelőzni számos betegség kialakulását.
A noni gyakorlatilag mindenki számára biztonságos, beleértve a gyerekeket, terhes és szoptatós anyákat és az időseket is."

A meggyőző eredmények alapján egyesek csodálkoznak, hogy miért maradt a noni tulajdonképpen ismeretlen ilyen sokáig.
Dr.Solomon rámutat: "Az egyik oka főként az orvosi világ, mely a látszat ellenére, hogy élen jár az egészségügyi haladásban , általánosságban véve cselekedeteiben elég lomha és konzervatív. Attól a pillanattól fogva, hogy egy tudományos kutató a laboratóriumában izgatottan felkiált "Heuréka!", évek telhetnek el, mire a kétkedő és óvatos (sok esetben féltékeny) kollégák meggyőzhetőek, és feladják meggyőződésüket és elfogadnak egy új filozófiát."

Dr.Solomon így magyarázza: "Természetes, hogy van egy nagyon erős ellentét a gyógynövények és más természetes termékek felemelkedése és a gyógyszertári szerek és a hozzájuk kapcsolódó iparágak között. Szomorú ugyan, de az üzlet az üzlet. Minden dollár, amit egy természetes táplálék kiegészítőket gyártó megkeres, egyidejűleg 1 $ veszteséget jelent a hagyományos gyógyszeriparnak."

Amíg egyre több orvos és kutató ismeri fel A Tahiti Noni Juice nagyszerű hatásosságát, sokan megmaradtak kételkedőnek, és néha ellenségesnek is a növekvő népszerűségével szemben. Azonban egy híres orvos szakértő, dr. Solomon, minden kétséget eloszlatott:
"Miután felülvizsgáltam több mint 20.000 noni fogyasztó eredményeit, meggyőződtem róla, hogy a noni kétségtelenül számos orvosi területen olyan hatásossággal rendelkezik, melyet a modern orvostudomány sem hagyhat figyelmen kívül."

[forrás: The Noni Phenomenon, by Dr. Neil Solomon, M.D., Ph.D., is published by Direct Source Publishing, 500 South Geneva Road, Vineyard, Utah 84058
]

Nincsenek megjegyzések: