vasárnap

Még néhány tipp arról, hogy hogyan gazdagíthatod ételeidet nonival.

KÖRETEK:

- Miután megfőzted a rizst, tegyél 15-30ml Noni juice-t a tetejére, és villával forgasd át, hogy egyenlően eloszlasd benne. A Nonitól egy kicsit bordós színe lesz és nagyon pikáns íze.


- Készíts ‘Rigato Noni-t’, főtt rigato tésztával. Add a Noni juice-t felmelegített paradicsomszószhoz. Keverd a tésztához. Szórj a tetejére parmezán sajtot. A paradicsomszószban nagyon jól megbújik a Noni íze. Próbáld ki 1-2 teáskanálnyival: a családja észre sem fogja venni!

ZÖLDSÉGEK:

- Készíts törtburgonyát, adj hozzá vajat, mézet, köménymagot és adagonként 1-2 teáskanál Noni juice-t.

- Főzés után adj Nonit a sárgarépához, zöldbabhoz, vagy a fokhagymamártáshoz.

- Piríts meg együtt gombát és zöldséget. Adagonként adj hozzá 1-2 teáskanálnyi Noni juice-t.

Szabadon kísérletezz mindenféle kombinációval, a noni nem fog cserbenhagyni és tápanyagokkal fogod ezáltal gazdagítani az ételeket.

Sok sikert, ha valami jó receptet sikerült találnod, kérlek írj megjegyzést ehhez a bejegyzéshez, előre is köszönöm.

Nincsenek megjegyzések: