csütörtök

Nemcsak Tahitian Noni juice van a palettán. Hajápolás felsőfokon, hozzáférhető árakon



Ismer-e olyan személyt a környezetében, akinek problémái vannak a hajával – hullik, töredezett, ritka, és szívesen kipróbálna egy csúcsminőségű hajápolási terméket?

Tudja mi a gond a hagyományos samponokkal?


A hagyományos samponok a sérülés nélküli hajtisztítást és a fejbőr vegyi egyensúlyának megtartását ígérik, de sajnos ezek az ígéretek távol vannak az igazságtól. Annak érdekében, hogy gazdaságosan és hatékonyan tisztítsanak sok esetben tisztó agenseket tartalmaznak.

Szulfátokat, melyek megsérthetik a hámréteget, és megfosztják a fejbőrt a szükséges lipidektől.

Állati eredetű zsirsavakat, melyek kiváló táptalajt biztosítanak a baktériumoknak.

Ásványi olaj származékokat, pl. a propylen-glykolt, melyet hidratáló hatása miatt használják. A bőr nedvességtartalmának megőrzése ezzel az adalékkal úgy történik, hogy a propylen-glykol megakadályozza a nedvesség vagy a víz eltávozását azzal, hogy berekeszti a bőrt.

Mit gondol, használ ez a fejbőrnek?


Tucatszám vannak egyéb alkotóelemek, és a legtöbb közülük valamilyen módon károsítja a bőrön keresztül a szervezet. A teljes áttekintés nagyon hosszú lenne.

A TAHITIAN NONI samponok teljesen szulfátmentesek, nem tartalmaznak állati eredetű zsiradékokat sem pedig kőolajszármazkokat.

Minőségi noni juice lett kombinálva nagy tisztaságú kókusz sűrítménnyel, hogy gyengéd tisztítószert alkossanak a haj számára. Ezt a tisztítószert általában nem használják az ára és a készítés bonyolultsága miatt, a TNI azonban úgy gondolta, hogy a befektetés kifizetődik.

Még mielőtt észbekapna a haja vibráló, lágy és nagyszerű lesz.

A noni juice és a noni olaj ezekben a TAHITIAN NONI samponokban együtt működve hatnak a kókusz és a pálma kivonatokkal, avokádó olajjal, búza olajjal a haj gondozásában, felfrissítésében és helyrehozásában.

Adjon egy esélyt a hajának és a fejbőrének, próbálja ki ezt a különösen gazdaságos terméket, háromféle hajsampon és balzsam közül választhat:

  • Volumennövelő sampon és balzsam
  • Hidratáló sampon és balzsam
  • Regeneráló sampon

A samponok 350 a balzsamok 250 mililiteres kiszerelésben kaphatók, az összetevőkről és az árakról a www.tni.com/zanin weboldalon tájékozódhat. Az „Áruház” gombra kattintva válassza a „Hair care” menüpontot.


Nincsenek megjegyzések: